Запорізький аеропорт до кінця березня буде на чотириденному робочому тижні

Запорізький аеропорт до кінця березня буде на чотириденному робочому тижні.

Запорізький аеропорт до кінця березня буде на чотириденному робочому тижні. Фото: facebook.com/ozh.aero

Події
22 лютого 2022 12:28

Міжнародний аеропорт "Запоріжжя" тимчасово перейшов на чотириденний робочий тиждень.

Це сталося через стрімке зниження пасажиропотоку, яке пов'язане з погіршенням епідеміологічної ситуації у світі та напругою ситуації біля кордонів України. Зокрема, тимчасово відмінено всі регулярні рейси іноземних авіакомпаній Wizz Air, Austrian Airlines, Air Ocean Airlines та чартерні рейси MAУ. Водночас значно скорочено програму чартерних рейсів авіакомпанії SkyUP (з 22 рейсів до 13), пише 061.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

В аеропорту здійснюється по три рейси на добу. У лютому-березні запроваджено чотириденний робочий тиждень для всього персоналу, за рахунок цього планують скоротити витрати.

В адміністрації аеропорту також заявляють, що у половину скоротили витрати на газ. У грудні топили лише 10 днів грудня, а більшу частину часу опалювати намагаються за рахунок системи вентиляції та опалення повітря.

- Зараз заборгованості із зарплат немає. Середня зарплата по підприємству 16 тисяч гривень, – розповів виконувач обов'язків директора аеропорту Олександр Коняхін.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах