У Запоріжжі чоловік хотів зістрибнути з мосту Преображенського (відео)

У Запоріжжі чоловік хотів зістрибнути з мосту Преображенського.

У Запоріжжі чоловік хотів зістрибнути з мосту Преображенського. Фото: pexels.com

Події
22 лютого 2022 10:17

У Запоріжжі чоловік хотів накласти на себе руки, стрибнувши з мосту Преображенського.

За інформацією патрульної поліції Запоріжжя, 26-річний чоловік мав намір стрибнути з мосту: він переліз через огорожу і стояв прямо біля самого урвища. Копам вдалося налагодити контакт із запорожцем та всіляко відмовляти його від такого вчинку.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Після довгої розмови громадянин спочатку погодився перелізти у безпечне місце, але за умови, що всі службові автомобілі роз'їдуться. Коли всі патрулі поїхали, він раптово передумав. На місце прибув психолог ДСНС і спільними зусиллями чоловік вдалося відмовити від фатального кроку.

У той момент, коли громадянин наблизився до поручнів, вони міцно схопили його та перетягнули через огорожу у безпечне місце. Надалі чоловіка передали медикам.

Нагадаємо, що у Запоріжжі з дамби зістрибнула 60-річна жінка. Вона впала на вулицю Перемоги, звідки її на швидкій допомозі госпіталізували до лікарні. Докладніше про це ми писали тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах