У Запоріжжі жінка вирішила накласти на себе руки і стрибнула з дамби

У Запоріжжі жінка вирішила накласти на себе руки і стрибнула з дамби.

У Запоріжжі жінка вирішила накласти на себе руки і стрибнула з дамби. Фото: wikimapia.org/

Події
21 лютого 2022 10:04

Учора, 20 лютого, у Запоріжжі жінка вирішила покінчити життя самогубством і стрибнула з дамби.

Як повідомили у прес-службі Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, із дамби, що на проспекті Соборному, між зупинками громадського транспорту "вулиця Гагаріна" та "площа Пушкіна", стрибнула 60-річна жінка.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

На місці пригоди працювала фельдшерська бригада швидкої допомоги. Постраждала запороженка отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закритий перелом плеча та передпліччя, закриту травму черевної порожнини та госпіталізовано до лікарні.

Нагадаємо, що 24-го березня 2021 року, у Запоріжжі помітили хлопця, який стрибнув із Преображенського мосту та помер. Рятувальники дістали тіло із води. Як з'ясувалося пізніше, загиблому було близько 20-25 років. Ще раніше ми писали, як 25 грудня 2020 року у Запоріжжі з нового мосту стрибнув чоловік. Він їхав на таксі, але якось під час руху попросив водія зупинитися і той виконав прохання пасажира. В результаті чоловік вийшов з машини, сказавши таксисту, що йому стало душно і негайно стрибнув у річку.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах