У Бердянську дівчата жорстоко побили 13-річну дівчинку та зняли це на відео

У Бердянську дівчата жорстоко побили 13-річну дівчинку та зняли це на відео.

У Бердянську дівчата жорстоко побили 13-річну дівчинку та зняли це на відео. Фото: vesti-yamal

Події
21 лютого 2022 11:04

У Бердянську група дівчат жорстоко побила 13-річну дівчинку, а те, що відбувалося, зняли на відео.

Як повідомили у прес-службі Нацполіції, пригода сталася близько 6 години ранку 13 лютого біля студентського гуртожитку №1 Бердянського державного педуніверситету на проспекті Західному. Там група студентів побила 13-річну школярку. Постраждалу з численними травмами доправили до лікарні.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Мама постраждалої дівчинки розповіла, що її доньку обманом виманили на вулицю, щоб побити та зняти бійку та приниження на відео. 13-річна не відразу розповіла матері про те, що сталося, піддавшись на хитрощі старших знайомих, пише pro.berdiansk.biz.

Одній з тих, хто бив 16 років, другій – 20 років. Дівчинку намагалися принизити, її змушували ставати навколішки і вибачатися під вигаданим приводом.

Мама постраждалої побоюється, що стосовно її дитини будуть погрози та переслідування. Як вона повідомляє, дівчата, які побили її доньку, раніше мали проблеми із законом. Також вона хоче, щоб усіх учасниць бійки включно з тією, що вела зйомку, притягнули до відповідальності.

За фактом бійки бердянські поліцейські проводять розслідування, також правоохоронці просять відгукнутися всіх свідків цього інциденту.

Група студенток у Бердянську жорстоко побила та принизила 13-річну дівчинку.Група студенток у Бердянську жорстоко побила та принизила 13-річну дівчинку. Фото: pro.berdiansk.biz

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах