У Запоріжжі поліція та Нацгвардія перейшли на посилений режим: що це означає

У Запоріжжі поліція та Нацгвардія перейшли на посилений режим: що це означає.

У Запоріжжі поліція та Нацгвардія перейшли на посилений режим: що це означає. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
19 лютого 2022 17:08

У Запоріжжі підрозділи Національної поліції та Національної Гвардії перейшли на посилений варіант несення служби.

Як повідомили на сайті Запорізької ОДА, запорізькі підрозділи готові до своєчасного реагування та забезпечення стабільної оперативної обстановки та не допустять дестабілізації ситуації ні всередині нашої держави, ні на її кордонах.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

У Нацполіції повідомили, що на цю добу по Запорізькій області до несення служби залучено понад 600 працівників структурних та територіальних підрозділів поліції у складі 150 авто та 108 піших патрулів, більше 80 працівників Управління патрульної поліції у складі 40 автопатрульно які нестимуть службу у складі 92 піших та шість автопатрулів.

У зоні підвищеної уваги правоохоронців залишаються місця масового скупчення людей, об'єкти критичної інфраструктури, будинки органів державної влади та місцевого самоврядування. Натомість зусилля поліцейських спрямовані на виявлення підозрілих осіб, вилучення з незаконного обігу зброї, боєприпасів, вибухових пристроїв та речовин.

Зокрема, під цілодобову посилену охорону поліції та військовослужбовців в/ч 3029 НГУ взяли Дніпровську ГЕС, щоб не допустити провокацій, диверсій, незаконного проникнення на об'єкт, виявити підозрілі предмети. Для цього поліцейські та військовослужбовці перевіряють транспортні засоби та документи.

Жителів міста просять із розумінням ставитися до можливих незручностей, пов'язаних із посиленими превентивними заходами, мати з собою документи, що засвідчують особу та належним чином реагувати на законні вимоги поліцейських та нацгвардійців. Якщо ви помітили підозрілі предмети, залишені без нагляду або осіб, які виявляють підвищений інтерес до об'єктів транспортної інфраструктури, військових об'єктів, будівель органів влади та управління, одразу повідомляйте на спецлінію "102".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах