Український лоукостер оголосив розпродаж авіаквитків з Запоріжжя

Новина - Події - Український лоукостер оголосив розпродаж авіаквитків з Запоріжжя

Новина - Події - Український лоукостер оголосив розпродаж авіаквитків з Запоріжжя Фото: westend61.de

Події
18 лютого 2022 14:32

Український лоукостер SkyUp Airlines оголосив акцію, в якій можна виграти знижку від 7% до 50% на авіаквитки.

Як повідомили у прес-службі авіакомпанії, для того, щоб виграти знижку на авіаквитки потрібно до 20 лютого зайти на сайт та написати листа Святому Валентину. У листі потрібно вказати бажану дату подорожі та куди б ви хотіли відлетіти. Обмежень кількості заявок з однієї електронної адреси немає.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

21 лютого на пошту прийде промокод-знижка на польоти SkyUp – його можна використовувати для двох осіб, вказаних у листі. Придбати квитки зі знижкою можна з 21 по 27 лютого на подорожі до 31 травня 2022 року.

Країни, які беруть участь в акції та є у продажу з вильотом із Запоріжжя: Барселона, Батумі, Іракліон, Ларнака, Прага, Салоніки, Тіват та Тирану.

Нагадаємо, 2021 року запорізький аеропорт обслужив 3 439 рейсів. На них вилетіли та прилетіли понад 617 тисяч пасажирів. Порівнюючи із 2020 роком, це на 89,3% більше.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах