Греблю ДніпроГЕС облаштують системою відеоспостереження за 42 мільйони

Греблю ДніпроГЕС облаштують системою відеоспостереження за 42 мільйони.

Греблю ДніпроГЕС облаштують системою відеоспостереження за 42 мільйони. Фото: zp.vgorode.ua

Події
17 лютого 2022 16:37

У Запоріжжі греблю ДніпроГЕС планують облаштувати системою відеоспостереження за виробничими приміщеннями. Очікувана вартість робіт становитиме понад 42 мільйони гривень.

Таким чином Укргідроенерго планує контролювати стан роботи гідрогенеруючого обладнання, дотримання персоналом техніки безпеки та охорони праці, отримувати матеріали для комісій з розслідування технологічних порушень та нещасних випадків. Відповідна інформація з'явилася на веб-сайті електронних закупівель Prozorro.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Система відеоспостереження має бути облаштована до кінця 2023 року та має складатися із зовнішніх та внутрішніх камер відеоспостереження, кабельних мереж, пасивного та активного телекомунікаційного обладнання, додаткового обладнання електроживлення, автоматизованого робочого місця.

Також нагадаємо, що цього року у Запоріжжі планують розпочати масштабну реконструкцію мостового переходу через греблю Дніпровської ГЕС, яку хочуть зробити двоярусною. Залізобетонні плити та металеві конструкції греблі експлуатуються з 1932 року і за цей час греблі ДніпроГЕС двічі пережили пошкодження та відновлення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах