Запорожниця прийшла збільшити губи, а отримала набряк та походи лікарнями

Запорожниця прийшла збільшити губи, а отримала набряк та походи лікарнями.

Запорожниця прийшла збільшити губи, а отримала набряк та походи лікарнями. Фото: medlas.ua

Події
17 лютого 2022 10:31

Днями в Запоріжжі дівчина зважилася на б'юті-процедуру щодо збільшення губ. Проте натомість вона "заробила" собі алергічну реакцію, сильний набряк та походи по лікарнях.

Місцева мешканка звернулася до косметолога, щоби збільшити собі губи. Дівчині запропонували "сертифікований" філер, проте замість гарного результату запорожниця отримала сильну алергічну реакцію. Як виявилося, від таких "уколів краси" у цього косметолога постраждали десятки дівчат, пише "Акцент".

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Відомо, що дівчина сходила до лікарні, де їй поставили діагноз "відтік філера". Запороженка також звернулася до адвоката та добиватиметься відповідальності косметолога. До постраждалої звернулися дівчата та жінки, які також користувалися послугами даного "косметолога" та розповіли свої історії та моторошні наслідки.

У дівчини після походу до косметолога почалася сильна реакція та набряк.У дівчини після походу до косметолога почалася сильна реакція та набряк. Фото із соцмережі постраждалої

У дівчини набряк філера.У дівчини набряк філера. Фото із соцмережі постраждалої

Зазначимо, що продукція під маркою Dermaren від компанії Acmedi Korea (якою дівчатам робили б'юті-процедури) вкрай небезпечна, адже невідомо, який склад цього препарату. До того ж, сертифікати на нього відсутні. В Україну ці філери потрапляють незаконними методами, тобто контрафактом, тому перевірка в лабораторних умовах їхню безпеку не проводилася. Тим паче розповсюджується вона не офіційними представниками, а обхідними шляхами.

Варто також зауважити, що у профілі майстра зазначено, що вона має медичну освіту і вона займається лікування акне, а також робить ін'єкції в губи, вилиці, носогубні складки та коригує форму носа. Проте жодних сертифікатів у профілі немає.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах