Запорожців почали штрафувати за паркування біля сміттєвих майданчиків

Запорожців почали штрафувати за паркування біля сміттєвих майданчиків.

Запорожців почали штрафувати за паркування біля сміттєвих майданчиків. Фото: prikol.i.ua

Події
16 лютого 2022 18:04

У Запоріжжі почали штрафувати водіїв, які паркуються біля сміттєвих майданчиків, адже компанії із вивезення відходів не можуть під'їхати до баків.

За інформацією прес-служби Запорізької міськради, інспектори з паркування у Запоріжжі вже почали посилено перевіряти двори багатоповерхівок. Вони оглядають ті ділянки, де стоять контейнери для сміття. Найчастіше запорожці залишають поблизу своїх автомобілів. Нагадаємо, за правилами дорожнього руху, забороняється стоянка ближче за п'ять метрів від контейнерних майданчиків або від самих контейнерів.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Інспектори вже виписали протоколи про адміністративну відповідальність та оштрафували перших двох водіїв-порушників. Сума штрафу складає 340 гривень.

Нагадаємо, що у Запоріжжі розглядають підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті. Зростання цін становитиме від 2 до 4 гривень. Про це можете прочитати тут.

Також у Запоріжжі закрили чотири маршрутні маршрути. Дехто з них виявився настільки збитковим, що ніхто з автостанцій не захотів братися за перевезення пасажирів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах