Літак Ріната Ахметова приземлився у міжнародному аеропорту Запоріжжя

Літак Ріната Ахметова приземлився у міжнародному аеропорту Запоріжжя.

Літак Ріната Ахметова приземлився у міжнародному аеропорту Запоріжжя. Фото: shakhtar.com

Події
15 лютого 2022 22:18

Сьогодні ввечері, 15 лютого, український бізнесмен Рінат Ахметов прилетів до України та приземлився на території КП "Міжнародний аеропорт Запоріжжя".

Так, найбагатший олігарх країни Рінат Ахметов був на борту літака, який кілька годин тому приземлився в аеропорту Запоріжжя. Про це повідомив голова департаменту журналістських розслідувань УП Михайло Ткач.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Відомо, що 13 лютого літак Ахметова вилетів із України у напрямку Цюріха. Крім нього, на тлі повідомлень про підготовку вторгнення РФ, країну залишили ще кілька олігархів – Борис Колесніков, Віктор Пінчук, Ігор Абрамович, Вадим Новинський та Олександр Ярославський

Увечері 14 лютого президент Володимир Зеленський звернувся до олігархів і народних депутатів, які покинули Україну, і закликав їх повернутися назад у найближчі 24 години, оскільки це "важливий момент єдності".

У той же день прес-секретар Ріната Ахметова Ганна Терехова повідомила, що Рінат Ахметов вже 16 лютого перебуватиме в Маріуполі для того, щоб у безпосередній близькості від кордону та можливого місця вторгнення дав невелике інтерв'ю.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах