Що зараз із 3-річною дівчинкою, яку санавіацією доставляли із Запоріжжя до Києва

Что сейчас с 3-летней девочкой, которую санавиацией доставляли из Запорожья в Киев -

Что сейчас с 3-летней девочкой, которую санавиацией доставляли из Запорожья в Киев - фото: zp.dsns.gov.ua

Події
09 лютого 2022 16:34

У травні минулого року ми писали про 3-річній дівчинці Кірі, яку у тяжкому стані санавіацією доставляли із Запоріжжя до київської клініки. У дитини була тотальна поразка легень і вони не виконували своєї функції. Стало відомо, де дівчинка зараз.

З'ясувалося, що маленька Кіра вже знову у Запоріжжі, але й досі на лікуванні. Дитина разом із мамою перебуває в обласній лікарні. 

Взагалі, сім'я – мама Тетяна та мала Кіра – мешкає в селі Дніпровка Василівського району. Як розповіли співробітники державного підприємства "Мелітопольський лісгосп", в особистій бесіді з працівниками мама дівчинки розповіла, що після одужання доньки вони не зможуть повернутись до будинку, адже там холодно, а грошей на дрова для опалення вони не мають.

У результаті співробітники підприємства "Мелітопольський лісгосп" вирішили добровільно зібрати гроші для надання матеріальної допомоги сім'ї. За них вони купили на підприємстві дрова та завезли їх додому до дівчинки. Оскільки мама з Кірою поки що у лікарні, дрова "зустрічала" бабуся. 

Нагадаємо, у дівчинки діагностували гострий респіраторний дистрес-синдром тяжкого ступеня. У неї виявили тотальну поразку легень. Лікарі штучно насичували кров малюка киснем спеціальною системою, яку привезли зі столиці. Однак потім вирішили транспортувати дівчинку до Києва.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах