Вивезли в поле і змусили співати гімн РФ: колаборанти познущалися з мешканки Мелітополя

Вивезли в поле і змусили співати гімн РФ: колаборанти познущалися з мешканки Мелітополя.

Вивезли в поле і змусили співати гімн РФ: колаборанти познущалися з мешканки Мелітополя. Фото: скріншот із відео

Суспільство
11 серпня 2022 14:09

У тимччасово окупованому Мелітополі колаборанти вивезли місцеву мешканку в поле та змусили на камеру співати гімн Росії. Відео зрадники виклали в мережу.

Так, як видно з ролика, жінка висловила патріотичну позицію в коментарях під постом дружини зрадника "козака" Максима Бачуріна. Юлія Бачуріна (до шлюбу Сивогрива) була членом проросійської "Партії Шарія" і від неї балотувалася в депутати міської ради (щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця), пише видання "Ріа-Мелітополь".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Очевидно, Бачуріна звернулася до "козаків", щоб ті знайшли патріотку та влаштували їй самосуд із публічними приниженнями. Злочинці виставили жінку перед камерою та змусили хвалити Росію, а потім виконати гімн країни-агресора.

Про самого Бачуріна відомо, що він є мешканцем Мелітополя. Після окупації міста почав співпрацювати з загарбниками та займатися терором свідомих громадян. Він та його дружина Юлія у шлюбі з 2020 року.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах