У Запоріжжі сталися відключення світла через перевантаження мереж кондиціонерами

У Запоріжжі сталися відключення світла через перевантаження мереж кондиціонерами.

У Запоріжжі сталися відключення світла через перевантаження мереж кондиціонерами. Фото: gettyimages.com

Комуналка
07 серпня 2023 13:58

С п'ятині по неділю, 4-6 серпня, у Запоріжжі та області виникали перебої з електропостачанням через ворожі обстріли, сильні пориви вітру і перенавантаження електромереж. 

Станом на ранок 7 серпня без електропостачання залишаються 27 507 абонентів у 77 населених пунктах Запорізької області (без урахування споживачів на тимчасово окупованих територіях).  Про це повідомили у пресслужбі "Запоріжжяобленерго".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок ворожих обстрілів знеструмлювалися споживачі на Оріхівщині, Гуляйпільщині та Степногврській дільниці. Енергетики усунули пошкодження і заживили 3 445 осель.

У Запоріжжі та на Вільнянщині знеструмлювалися понад 5,1 тисяч абонентів. Причиною відключень світла стали пориви вітру, а також перевантаження мереж через масове використання кондиціонерів.

Раніше ми писали, що цими вихідними Запоріжжя пережило аномальну спеку, а стовпчик термометра піднімався до позначки плюс 38 градусів. У зв'язку з цим, лікарі наголошували на необхідності піклуватись про своє здоров'я та уникаюти надмірного сонячного впливу, оскільки такі умови можуть призвести до теплового або сонячного удару.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах