Коли у Запоріжжі можуть почати відключати опалення

Коли у Запоріжжі можуть почати відключати опалення.

Коли у Запоріжжі можуть почати відключати опалення. Фото: goodfon.com

Комуналка
16 березня 2023 09:27

Незабаром запоріжці, яким вже спекотно зможуть видихнути з полегшенням, адже скоро у місті можуть завершити опалювальний сезон.

Варто зазначити, що за нормами, якщо середня температура повітря тримається не нижче за відмітку +8 протягом трьох днів, то в місті відключають батареї. Цього року з 19 по 24 березня середня температура повітря буде складати приблизно 9,1 градус тепла.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Як раніше повідомляв голова комітету з питань енергетики Верховної Ради Андрій Герус, то вже з понеділка, 20 березня, в Україні почнуть завершувати опалюваольний сезон у деяких регіонах та економити таким чином енергоресурси.

Концерн "Міські теплові мережі", підприємства та організації Запоріжжя, які здійснюють теплодоставку, мають провести відключення споживачів теплової енергії.

Також ми раніше писали, що Запорізькій концерн "Міські теплові мережі" підвищив плату за абонентське обслуговування з постачання теплової енергії.

Варто зазначити, що законом заборонено підвищувати тарифи на опалення та гарячу воду до завершення воєнного стану та ще півроку після скасування такого стану. Але у законодавстві нічого не сказано про "абонплату".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах