Злату Некрасову звільнили з посади заступника голови Запорізької ОВА

Злату Некрасову звільнили з посади заступника глави ЗОВА || - фото: instagram.com/zlata_nekrasova111/

Сьогодні по соцмережах розлетілася фотографія заяви про звільнення Злати Некрасової з посади заступника голови Запорізької ОВВ.

Офіційну заяву про це у ЗОВА не робили, але фотографія Некрасової зникла зі списку керівництва на сайті адміністрації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Заява про звільнення датована 19 травня та підписана новим головою ОВА Юрієм Малашком. Причиною звільнення вказано призначення нового глави адміністрації.

Зазначимо, що сама Некрасова у себе в Інстаграм написала так: "Сьогодні я маю привід посміхнутися".

Нагадаємо, запорізьких топ-чиновників підозрюють у викраденні всієї гуманітарної допомоги, яку вони продавали через мережі АТБ, Сільпо та мережу аптек. Виконувач обов'язків мера Анатолія Куртєва, екс-главу ЗОВА Олександра Старуха, його заступника Злату Некрасову та депутата облради Віктора Щербину підозрюють у розкраданні великої партії гуманітарної допомоги, яка складалася з 389 залізничних вагонів, 220 вантажних автомобілів та 22 морських контейнерів. Список підозрюваних неповний, слідчі дії продовжуються. 30 серпня 2022 року співробітники СБУ та НАБУ провели близько 20 обшуків у мерії, у Запорізькій ОВА, на складах та за місцем проживання фігурантів справи. Пізніше у Запорізькій області було призначено нового голову ОВА – Юрія Малашка. Заступники Старої склали свої повноваження. Злата Некрасова повідомила про вагітність. У травні 2023 року вона писала, що вже на 9-му місяці, а під постом за 9 травня її вітали з народженням малюка.

Последние новости