Заступниця екс-голови Запорізької області Злата Некрасова заявила, що вагітна (фото)

Заступниця екс-голови Запорізької області Злата Некрасова заявила, що вагітна. || Фото: zoda.gov.ua

Поки що ще заступниця колишнього голови Запорізької області Олександра Старуха Злата Некрасова заявила, що вагітна.

Чиновниця довгий час не публікували новий фотознімків, особливо після останнього скандалу пов'язаного з тим, що вона зустрічала Новий рік у Тайланді. І ось вчора, 8 лютого, посадовиця заявила, що вагітна і знаходиться на сьомому місяці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Некрасова також додала, що вона проходить обстеження вагітності у четвертому пологовому будинку Запоріжжя.

Варто зазначити, що після призначення президентом України Володимиром Зеленським нового глави Запорізької ОВА Юрія Малишко, усі заступники Олександра Старуха складуть свої повноваження.

Раніше ми писали, що усі заступники екс-голови Запорізької ОВА Олександра Старуха складуть повноваження. Мова йде про першого заступника голови Запорізької ОВА Геннадія Тімченка, заступника голови ЗОВА Віталія Сиволапа та заступницю Злату Некрасову.

Нагадаємо, що 7 лютого президент України Володимир Зеленський підписав Указ про призначення на посаду голови Запорізької обласної військової адміністрації Юрія Малашка. Більш детально про це можете прочитати тут.

Додамо, що запорізьких топ-посадовців підозрюють у викрадені всієї гуманітарної допомоги, яку вони продавали через мережі АТБ, "Сільпо" та мережу аптек. Виконувача обов'язків мера Анатолія Куртьєва, екс-голову ЗОВА Олександра Старуха, його заступницю Злату Некрасову та депутата облради Віктора Щербину підозрюють у розкраданні великої партії гуманітарної допомоги, яка складалася з 389 залізничних вагонів, 220 вантажних автомобілів та 22 морських контейнерів. Список підозрюваних неповний, слідчі дії продовжуються.

30 серпня 2022 року співробітники СБУ та НАБУ провели близько 20 обшуків у мерії, у Запорізькій ОВА, на складах та по місцю проживання фігурантів справи.

Последние новости