У Запоріжжі збільшився час перекриття руху транспорту по греблі ДніпроГЕС

У Запоріжжі збільшився час перекриття руху транспорту по греблі ДніпроГЕС.

У Запоріжжі збільшився час перекриття руху транспорту по греблі ДніпроГЕС. Фото: zp.vgorode.ua

Транспорт та інфраструктура
22 серпня 12:52

На цих вихідних – 24 та 25 серпня – в Запоріжжі знову будуть перекривати греблю ДніпроГЕС у зв'язку з проведенням ремонтних робіт. Стало відомо, що збільшився час перекриття руху транспорту.

У Патрульній поліції попередили про зміни у графіку обмежень руху транспорту. За оновленими графіком, греблю ДніпроГЕС повністю перекриватимуть для транспорту з 08:00 24 серпня до 20:00 25 серпня. Причиною перекриття руху є проведення робіт, повʼязаних з відновленням інфраструктурного обʼєкта після ракетного удару. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначається, що з метою забезпечення безпечних умов праці та безпеки дорожнього руху необхідно здійснити повне перекриття проїзду автотранспорту.

Обʼїзд здійснюється через Арковий міст острова Хортиця (вулиця Величара - вулиця Січі - вулиця Таганська). А також, через Нові мости та мост імені Преображенського.

Нагадаємо, росіяни вже декілька разів масовано атакували ДніпроГЕС. Станція знаходиться в дуже скрутному становищі з точки зору технічного стану, споруд і обладнання. На відновлення обʼєкту потрібно кілька років.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах