У Запоріжжі планують розірвати договор із одним маршрутним перевізником

У Запоріжжі планують розірвати договор із одним маршрутним перевізником.

У Запоріжжі планують розірвати договор із одним маршрутним перевізником. Фото: zp.vgorode.ua

Транспорт та інфраструктура
07 березня 17:18

У Запоріжжі можуть розірвати договір із одним перевізником, через неадекватну поведінку водія.

За словами однієї з пасажирок, вона їхала маршрутним таксі №67 та думала, що стане інвалідом чи не доїде зовсім. Жінка розповіла, що водій був чи обкурений, чи п'яний, при цьому їхав із дуже високою швидкістю, а на зауваження пасажирів не реагував та огризався.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Керівник департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради Максим Денщик наступного дня повідомив, що ця інформація була опрацьована, сам горе-водій був зупинений на маршруті.

- Комісія зафіксувала всі порушення вказаного маршрутного таксі які були виявлені. Далі буде йти мова про розірвання договору із перевізником, - повідомив Денщик.

Відомо, що на цей маршрут вже раніше приходило багато скарг і через контакт-центр "15-80". Посадовці встановили порушення санітарного стану транспортного засобу та інші.

Всього нараховується близько 22 маршрутів, на які скаржаться запоріжці. Частині з них висунили вимогу – усунути виявлені порушення у встановлені терміни, проте не всі перевізники відповідально віднеслись до своїх обов’язків. У міськраді зазначають, що це може загрожувати розірванням договору.

Нагадаємо, що відомо, що найбільше скаржаться на 5 маршрутів. В мерії повідомили, що з двома перевізниками навіть можуть розірвати контракти через це.

Повідомляється, що найбільше мешканці міста скаржились на такі маршрути:

  • №54 (вулиця Фінальна - ТЦ "Епіцентр";
  • №96 (Запоріжсталь - Нікопольський поворот);
  • №80 (ТЦ "Метро" - Річковий порт);
  • №83 (Клуб - Набережна);
  • №58 (вулиця Маршала Судця - БК "ЗАлК"). 

В мерії повідомляють, що за результатами перевірок міському управлінню транспорту було запропоновано розірвати договори з двома перевізниками.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах