У Запоріжжя прибули німецькі автобуси для Мелітопольської громади

До Запоріжжя прибули німецькі автобуси для Мелітопольської громади -

До Запоріжжя прибули німецькі автобуси для Мелітопольської громади - фото: facebook.com/IvanFedorovMelitopol

Транспорт та інфраструктура
08 травня 2023 15:53

Влада вже готується до першочергових дій після майбутньої деокупації частини Запорізької області. Так, для Мелітопольської громади прибули сучасні автобуси.

Як повідомив мер Мелітополя Іван Федоров, два автобуси для Мелітопольської громади від німецького міста Регенсбург уже перебувають у Запоріжжі. За його словами, переговори щодо купівлі цього транспорту провели ще до початку повномасштабної війни. Однак після окупації Мелітопольської громади мер, жителі та підприємства німецького міста вирішили два автобуси українцям передати.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі автобуси знаходяться у Запоріжжі та їх готують до того, щоб одразу після деокупації вони були готові до роботи для пасажирських перевезень у Мелітополі.

На відео видно, що автобус сучасний, місткий та низькостатевий, що буде зручно для людей з інвалідністю та батьків із візками.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах