У Запоріжжі розпочали ремонт дороги на вантовому мосту

У Запоріжжі дорога на вантовому мосту вкрилася ямами та тріщинами.

У Запоріжжі дорога на вантовому мосту вкрилася ямами та тріщинами. Фото: zp.vgorode.ua

Транспорт та інфраструктура
06 вересня 2022 15:42

За зиму та весну стан дороги на запорізькому мосту значно погіршився. Автомобілістам доводиться маневрувати поміж ямами. Тому у місті вирішили відремонтувати покриття на вантовому мості.

Поганий стан на смугах в обидва боки: і з Набережної, і з Хортицького району. Усі чотири смуги вкриті тріщинами, там багато вибоїн від техніки та вантажівок, які їздять запорізькими мостами. Днями почали ремонтувати "плачевне" покриття.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, у напрямку з боку Набережної перекрили рух транспорту двома смугами. Там зняли шар асфальту і закочують новий. Тепер автомобілі їздять у двох напрямках двома смугами (замість звичних чотирьох).

У Запоріжжі дорога на вантовому мосту вкрилася ямами та тріщинами.У Запоріжжі дорога на вантовому мосту вкрилася ямами та тріщинами. Фото: zp.vgorode.ua

Нагадаємо, що Запорізький міст – це 9-кілометрова магістраль, яка складається з 6 транспортних розв'язок, у складі яких 27 штучних споруд, у тому числі два мости з окремими спорудами під кожен напрямок руху.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах