У Запоріжжі планується підвищення вартості проїзду у маршрутках

У Запоріжжі планується підвищення вартості проїзду у маршрутках.

У Запоріжжі планується підвищення вартості проїзду у маршрутках. Фото: zp.vgorode.ua

Транспорт та інфраструктура
04 травня 2022 13:14

Сьогодні, 4 травня, у Запоріжжі відбулася зустріч приватних перевізників та міської влади щодо змін тарифів на перевезення пасажирів.

Як повідомив виконувач обов'язків мера Запоріжжя Анатолій Куртев, у Запоріжжі розпочалося обговорення зміни тарифів на проїзд. Перевізники поскаржилися на скорочення пасажиропотоку, зменшення рейсів, а також дефіцит палива та подорожчання його вартості.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Тому ми домовилися, що сьогодні до кінця дня перевізники нададуть нам свої пропозиції щодо нашої подальшої співпраці та формування тарифів на проїзд. Сподіваємося, що ми знайдемо компромісне рішення, яке задовольнить усі сторони, – заявив Куртєв.

Також Куртев додав, що при цьому не залишать поза увагою тих, хто вчора самовільно підвищив ціни на проїзд у маршрутках. Наразі вивчаються укладені раніше контракти, і на основі цієї інформації прийматиметься рішення про звернення до правоохоронних органів.

Нагадаємо, що вчора, 3 травня, у деяких маршрутних таксі перевізники самовільно підвищили вартість проїзду з 8 до 11 гривень. У зв'язку з цим міська влада надійшла багато скарг від пасажирів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах