У Запоріжжі перевізники підвищили вартість проїзду у маршрутках: що кажуть у міськраді

В Запорожье перевозчики повысили стоимость проезда в маршрутках: что говорят в горсовете -

В Запорожье перевозчики повысили стоимость проезда в маршрутках: что говорят в горсовете - фото: Vgorode

Транспорт та інфраструктура
03 травня 2022 11:25

У маршрутках Запоріжжя раптово піднялася вартість проїзду. Тепер із пасажирів просять не 8 гривень, а 10. А в транспорті з Бабурки – не 9 гривень, а 11.

Як розповів Vgorode наш читач, сьогодні у нього за проїзд попросили 11 гривень у маршрутці №10, що йде з Хортицького району до проспекту Металургів. Хоча ще вчора він їхав за 9 гривень.

Наразі все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб знати найважливішу інформацію

Інформація про нову вартість з'явилася в салоні на папері, на якому від руки написали число "11":

У Запоріжжі перевізники підвищили вартість проїзду в маршрутках - фото: надіслав читач VgorodeУ Запоріжжі перевізники підвищили вартість проїзду в маршрутках - фото: надіслав читач Vgorode

Також проїзд раптово піднявся і в інших маршрутках. Замість звичних 8 гривень із пасажирів вимагали 10. Аргументували це нібито "новим розпорядженням міськради".

Ось тільки у міськраді Запоріжжя сьогодні спростували цю інформацію. Офіційно вартість проїзду у місті не змінювалася. У міськраді не приймали жодних рішень щодо підвищення.

Нагадаємо, така ж ситуація вже була у березні – деякі приватні перевізники підняли вартість проїзду до 10 гривень. Тоді в.о. мера Анатолій Куртев повідомив, що перевізників зберуть та проведуть діалог. Він пообіцяв, що підвищення цін не буде. А проїзд у муніципальних трамваях та тролейбусах все ще безкоштовний. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах