Військовий експерт розповів про ситуацію на Запорізькому та Криворізькому напрямках

Військові експерти розповіли про ситуацію на Запорізькому та Криворізькому напрямках - фото: facebook.com/Сили-оборони-Запорізького-краю

Військові експерти розповіли про ситуацію на Запорізькому та Криворізькому напрямках - фото: facebook.com/Сили-оборони-Запорізького-краю

Події
29 квiтня 2022 13:12

Військовий експерт розповів, які шанси у окупантів просунутися на Криворізькому напрямку та що зараз відбувається на Запорізькому.

Як повідомив Олег Жданов в інтерв'ю Наталії Мосейчук, на Криворізькому напрямі дуже міцна оборона. Окупанти практично не мають шансів просунутися.

- У всіх цих областях – Запорізька, Дніпропетровська, довкола Кривого Рогу – ми вже встигли сформувати територіальну оборону. До речі, на Запорізькому напрямку буквально минулої доби бригада територіально оборони трощила російські війська і ті не мали успіху у просуванні, – сказав військовий експерт.

Крім того, за словами Жданова, це не основний напрямок, оскільки основний для окупантів – Донбас.

Зазначимо, що територіальна оборона також може використовувати важку техніку та танки.

Про Запорізький напрямок ще повідомив Радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович. У вечірній бесіді з Максом Фейгіним він сказав, що від Гуляйполя наступ сповільнився і вже майже стоїть.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах