У ЗСУ уточнили, що у Бердянську знищили корабель не "Орськ", а "Саратов"

У ЗСУ уточнили, що у Бердянську знищили корабель не "Орськ", а "Саратов" - фото корабля "Саратов"

У ЗСУ уточнили, що у Бердянську знищили корабель не "Орськ", а "Саратов" - фото корабля "Саратов"

Події
25 березня 2022 09:43

У ЗСУ офіційно прокоментували інформацію про підбитий корабель у Бердянську. З'ясувалося, що знищили не "Орськ", а "Саратов". Але теж великий десантний корабель.

Як повідомили у ЗСУ, за уточненою інформацією внаслідок завданого удару по зайнятому окупантами порту Бердянськ знищено великий десантний корабель "Саратов". При цьому ще два кораблі "Цезар Куніков" та "Новочеркаськ" отримали пошкодження. Наразі уточнюється інформація щодо інших втрат противника.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В інтерв'ю Марку Фейгіну радник голови Офісу президента Олексій Арестович заявив, що в "Саратові" перебували 400 морпіхів, 20 танків та 40 БТР, які мали йти на Маріуполь.

За його словами, три кораблі стояли поряд. Один знищили, на двох тих, хто відходив, почалися загоряння. Один – пожежа серйозна, друга менша. Також між кораблями було 150 осіб особового складу, коли туди прилетіло.

Нагадаємо, вчора рано-вранці, 24 березня, у Бердянську прогремів вибух біля порту вгору піднявся чорний дим. Як невдовзі повідомили у ВМС ЗС України, біля порту Бердянськ знищили великий десантний корабель окупантів. Також пошкодили ще двоє. Як виявилося, двома пошкодженими російськими кораблями в порту Бердянська управляли зрадники України, які перейшли на бік Росії у 2014 році.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах