Командирами пошкоджених десантних кораблів у Бердянську були зрадники України

Командирами пошкоджених десантних кораблів у Бердянську були серед зрадників України

Командирами пошкоджених десантних кораблів у Бердянську були серед зрадників України - фото facebook.com/navy.mil.gov.ua

Події
24 березня 2022 17:35

Стало відомо, що двома пошкодженими російськими кораблями в порту Бердянська управляли зрадники України, які перейшли на бік Росії у 2014 році.

Як повідомили у Військово-морських силах ЗСУ, до омандир ВДК «Саратов» – капітан 2 рангу Володимир Храмченков. Він же – колишній командир СДК «Кіровоград» українських ВМС, який у 2014 році змінив присязі та перейшов на бік окупантів.

Зрадник Володимир Храмченков -Зрадник Володимир Храмченков - фото: ВМС ЗС України

Його «товариш» – капітан 2 рангу Павлов Юрій Вікторович – командував ГДК «Новочеркаськ». На момент зради України він був старшим помічником командира ГДК «Костянтин Ольшанський».

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Сьогодні ці два російські кораблі збігали з порту в Бердянську після вибуху. На "Саратові" була пожежа, здетонував БК. На "Новочеркаську" – 3 загиблих та 3 поранених.

– Ось що буває, коли береш на службу зрадників. Вони слабкі, у 2014 році не встояли та взяли 30 срібників, і сьогодні завдяки їхньому «професіоналізму» у рашистів ще два БДК втратили боєздатність. Звертаємось до цих двох зрадників: у вас залишився єдиний шанс хоч трохи відбілити своє сумління, краще затопіть свої кораблі самі, ми вам за це навіть якусь нагороду дамо. Інакше, наблизьтесь до українських берегів ще раз, годуватимете наших азовських бичків разом із екіпажем «Орська», – написали у Військово-морських силах ЗСУ.

Нагадаємо, сьогодні вранці у Бердянську прогримів вибух і біля порту вгору піднявся чорний дим. Як повідомили у ВМС ЗС України, біля порту знищили великий десантний корабель окупантів "Орськ".

У Бердянську знищили великий десантний корабель окупантів У Бердянську знищили великий десантний корабель окупантів

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах