У Запорізькій області окупанти загрожують людям смертельною карою

У Запорізькій області окупанти загрожують людям смертною карою

У Запорізькій області окупанти загрожують людям смертною карою - фото: tvp.info

Події
19 червня 2022 12:53

На Запоріжжі окупанти намагаються залякати місцевих жителів. Вони загрожують смертною карою.

Як повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух, у такий спосіб окупанти хочуть придушити будь-який рух опору. Але партизани не здаються.

При цьому окупанти продовжують боротися між собою за владу та фінанси.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Вони всі воєнні злочинці. Порушили безліч правил ведення війни. Ще пару злочинів для них вже не має значення. Кінець для них буде однаковий. Якщо вони хочуть, хай один-одного перестріляють та швидше прибираються з нашої землі, – заявив Олександр Старух.

За його словами, завдяки професіоналізму та стійкості ЗСУ у Сєверодонецьку, противник не може активно наступати на Запорізькому напрямку.

- Якщо вороги матимуть успіхи на Донецькому чи Луганському напрямку, то потім постане питання щодо інших територій України. Ми маємо згуртуватися і допомагати ЗСУ здійснювати гідну відсіч і згодом перейти в контрнаступ, щоб не було псевдореспублік, щоб у нас все було Україна, – сказав Старух.

Глава ЗОВА повідомив, що бойовий дух окупаційних військ є дуже низьким. Фіксують випадки дезертирства. Відомо, що тих, хто відмовився брати участь у бойових діях, тримають у підвалах.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах