У захваті від унітазів: окупанти перевозять сім'ї у Запорізьку область

У захваті від унітазів: окупанти перевозять сім'ї у Запорізьку область

У захваті від унітазів: окупанти перевозять сім'ї у Запорізьку область - фото: doharoots.com

Події
01 липня 2022 12:28

Окупанти почали перевозити свої родини до "тихих" міст Запорізької області. Вони заселяють їх у квартири українців, які тимчасово евакуювалися. При чому вибирають житло з крутим ремонтом та технікою подорожче.

За інформацією місцевого партизанського руху, з середини червня буряти масово переселяються до Мелітополя, Бердянська та Енергодару. Чи не щодня до цих міст приїжджають сім'ї російських військовослужбовців, повідомляє "Канал 24".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Місцеві розповідають, що на "пмж" приїжджають саме якути та буряти, а також інші народи, які мешкають на Далекому Сході. Вони розселяються переважно у новобудовах – у квартирах заможних людей. Окупанти влаштовують для своїх сімей навіть "оглядини" – вибивають двері у різних квартирах та обирають.

Коли житло вже обрано, то між собою якути та буряти починають хвалитися захопленим апартаментами. Навіть надсилають родичам до Росії фото та відео, як їхні діти сидять на унітазах. Ще в захваті окупанти від того, що приймають душ тепер кожні 2-3 дні, хоча раніше вдома раз на тиждень.

Дружини окупантів теж у захваті – не потрібно ходити прати в річці, можна спати в чистих ліжках та користуватися мікрохвильовою піччю. Щоправда, діти їх до благ цивілізації не привчені – "нужду справляють" у дворах, у під'їздах. При цьому загрожують місцевим жителям, "що їхній тато всіх уб'є".

Місцеві партизани фіксують кожну родину окупантів, яка приїжджає до українських міст. Вони створюють список адрес, де вони проживають. Деякі з них уже вирушили на той світ.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах