У тимчасово окупованій Кирилівці працюватимуть деякі бази: які ціни

У тимчасово окупованій Кирилівці працюватимуть деякі бази: які ціни - фото: Vgorode

У тимчасово окупованій Кирилівці працюватимуть деякі бази: які ціни - фото: Vgorode

Події
23 травня 2022 12:18

Незважаючи на те, що Кирилівку тимчасово окуповано, деякі бази відпочинку все одно вирішили відкритися. Для місцевих жителів курортного селища це єдиний заробіток, тому вони не втрачають надію, що хтось все ж таки приїде відпочити.

Які ціни на відпочинок у тимчасово окупованій Кирилівці

Так, наприклад, планує відкритися база відпочинку "Гостинний двір". Це сучасна база, де всі номери з технікою, ванною кімнатою, цілодобовою подачею гарячої води. У мирний час люкс із такими умовами у сезон коштував би не менше тисячі на добу. А зараз за двомісний просять 450 гривень, за 3-місний – 600 гривень, за 4-місний – 700 гривень, а за двокімнатний – 900 гривень.

"Гостиний двір" у Кирилівці -"Гостиний двір" у Кирилівці - фото: instagram.com/love.kirillovka/

Також вирішили спробувати працювати кілька гостьових будиночків у Кирилівці. Ціни можна знайти дуже бюджетні. Наприклад, у гостьовому будинку "Любаша" неподалік автовокзалу пропонують житло за 100 гривень на добу з особи.

Гостьовий будинок "Любаша" -Гостьовий будинок "Любаша" - фото із сайту olx.ua

Серед оголошень ми знайшли варіанти житла для вимушених переселенців. Людям пропонують номери від 50 гривень, щоправда, із зручностями біля будиночка, а не всередині.

Чи є попит

Кирилівка все ще під окупацією, тому бажаючих поїхати зараз – одиниці. Незважаючи на це, люди запитують та цікавляться умовами. Хтось хоче наперед забронювати житло на серпень, але за нинішніми цінами.

Як розповіла нам місцева мешканка, ім'я якої ми не називаємо з метою безпеки, було кілька охочих приїхати навіть у червні. Але це також люди з окупованих територій. Зокрема, із Мелітополя.

Чи безпечно зараз їхати до Кирилівки

18 травня у Запорізькій обласній військовій адміністрації повідомили, що бази відпочинку у Кирилівці цього року не працюватимуть.

Також була інформація від ЗОВА, що на березі моря багато мін, а на території деяких баз відпочинку стоять “Гради”. Проте місцеві жителі це не підтверджують. За їх словами, до селища окупанти навідуються десь раз на тиждень.

Кирилівка все ще перебуває під тимчасовою окупацією. Їхати туди треба через блокпости, які зробили російській військові, через обстріли та міні. Тому ми просимо людей все ж таки утриматися від відпочинку у Кирилівці доти, доки українські військові не ліквідують усіх окупантів у Запорізькій області та Україна не поверне контроль над територіями.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах