У Мелітополі прогримів вибух і почалася перестрілка

У Мелітополі прогримів вибух і почалася стрілянина

У Мелітополі прогримів вибух і почалася стрілянина - іллюстрація: parlament.ua

Події
18 травня 2022 13:14

Сьогодні, 18 травня, у центрі Мелітополя пролунав вибух. Після цього почалася стрілянина.

Вибух почули мешканці міста майже у всіх районах. У людей вібрували стіни, у будинках мало не вилетіли вікна. За попередньою інформацією місцевих жителів, підірвали залізницю, але це поки що не підтверджено, повідомляє "РІА Мелітополь".

Незабаром стало відомо, що партизани підірвали бронепоїзд російських окупантів. Попередньо, вибухівка, встановлена на рейках, здетонувала під вагоном з особовим складом. Від вибуху пошкоджено залізничне полотно та техніка. Кількість поранених та загиблих окупантів – уточнюється.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також відомо, що біля "Зеленої поліклініки" вибухнула граната біля комендатури окупантів. Після цього в районі вулиці Шмідта розпочалася стрілянина. Ймовірно, знову працювала українська диверсійна група, оскільки за годину до цього будівлю комендатури оточили і нібито чекали на "високопоставленого гостя".

Офіційних подробиць того, що сталося, поки що немає.

Нагадаємо, вчора у ЗОВА повідомили, що у Мелітополі партизани ліквідували російських військових високого рангу. Окупанти цю інформацію намагаються приховати, але у місті військові почали вивчено перевіряти приватний транспорт. Мабуть, у пошуках партизанів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах