Евакуація в Маріуполі: з заводу "Азовсталь" вдалося вивести 20 людей

У Маріуполі із заводу "Азовсталь" вдалося вивести 20 людей -

У Маріуполі із заводу "Азовсталь" вдалося вивести 20 людей - фото: t.me/polkazov

Події
30 квiтня 2022 21:07

У Маріуполі з заводу "Азовсталь" розпочалася часткова евакуація. Вдалося вивести 20 цивільних.

Як повідомив заступник командира полку "Азов" капітан Святослав Паламара – "Калина" – всю ніч по території заводу била артилерія. Це спричинило руйнування. Режим тиші мав розпочатися о 06:00, але розпочався об 11 ранку.

За його словами, станом на вечір обидві сторони дотримуються режиму тиші.

- З шостої ранку ми чекали на приїзд евакуаційної колони, але вона приїхала лише о 18:25. Станом на 19:40 ми передали в обумовлене місце 20 цивільних, яких вдалося звільнити з-під завалів. Це жінки та діти. Сподіваємося, що ці люди поїдуть у напрямку обумовленому, а саме – до Запоріжжя, на підконтрольну Україні територію, – сказав заступник командира полку "Азов".

За його словами, зараз полк "Азов" продовжує намагатись звільнити людей з-під завалів. За допомогою тросів дістають цивільних – жінок, дітей, людей похилого віку.

- Ми сподіваємося, що цей процес буде продовжено і дам вдасться врятувати всіх цивільних, - повідомив "Калина".

Щодо поранених – людей, яким потрібна медична допомога, – то їх не забирають. Святослав Паламара повідомив, що вони не знають, чому про евакуацію поранених військовослужбовців зараз не йдеться.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах