Що зараз із собакою, який постраждав внаслідок ракетного удару по Запоріжжю

Що зараз із собакою, яка постраждала внаслідок ракетного удару по Запоріжжю - фото

Що зараз із собакою, яка постраждала внаслідок ракетного удару по Запоріжжю - фото

Події
27 квiтня 2022 14:45

Під час учорашнього ракетного удару по підприємству у Запоріжжі постраждав також пес Бояр. Середньоазіатській вівчарци вдалося вижити, але вона у тяжкому стані.

Як повідомили волонтери притулку "Шанс", Бояру півтора роки. Він із питомника Кривого Рогу, але жив у Гуляйполі, доки не почалася війна. З-під обстрілів господар Євген вивіз Бояра до Запоріжжя на перетримку, але й тут не вдалося сховати собаку від бойових дій.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Собака постраждав внаслідок вчорашнього ракетного удару по запорізькому підприємству. Бояра поранено в голову. У нього пошкоджена ротова порожнина, зламана щелепа, постраждав око. Пес із контузією, оглух. У нього велика крововтрата.

Його змогли доставити на ковдрі до ветклініки, де його знеболили, дали протишокове, антибіотик. Пес плакав, висів язик, він не міг пити.

- Ми обіцяли господареві, біженцю, що спробуємо підтримати лікування Бояра, якщо місто відгукнеться на допомогу, – сказали волонтери "Шансу".

Вчора сотні запорожців репостили оголошення про допомогу Бояру. І врешті-решт на лікування собаки гроші вдалося зібрати. Волонтери кажуть, що суми має вистачити.

На сьогоднішній день, 27 квітня, відомо, що собака тяжко травмований в голову осколками. Має кілька ран на тілі. Зламана щелепа, розкурочені ясна та зуби. Була величезна крововтрата. У Бояра контузія та глухота. Одного ока у собаки поки не видно через велику набряклість морди, посічену осколками. Поки що він не може пити воду і їсти. Пити дають із шприца. Пес дуже слабкий, у шоковому стані. Плакати Бояр перестав тільки коли його почали чухати – він підставляв животик.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ShansZp (@shanszpua)

Хірург розглядає можливість операції на щелепі лише після стабілізації стану.

Потерпілий від ворожого ракетного удару по Запоріжжю –Потерпілий від ворожого ракетного удару по Запоріжжю – фото: instagram.com/p/Cc2Qit9tbtN/
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах