Що зараз із хижаками у зоопарку в окупованій Василівці Запорізької області

Що зараз із хижаками у зоопарку в окупованій Василівці Запорізької області

Що зараз із хижаками у зоопарку в окупованій Василівці Запорізької області - фото: facebook.com/homezoo.center

Події
05 червня 2022 11:58

Незважаючи на постійні обстріли та тимчасову окупацію Василівки у Запорізькій області, хижаки у реабілітаційному центрі HomeZoo тримаються в нормі.

Як розповіли представники домашнього міні-зоопарку, тварини живі та здорові. Але у місті зник зв'язок операторів "Київстар" та "Лайф". Тому вони поки що не можуть відповідати людям у соцмережах. Щоб опублікувати крайній пост, їм довелося об'їздити все місто і знайти зону з мінімальною мережею.

- Ми робимо свою роботу: дбаємо про наших чотирилапих друзів, годуємо та лікуємо їх, спостерігаємо за їхнім емоційним станом. Поки що доводиться робити набагато більше, ніж до війни. Ми втомилися. Чесно слово, дуже втомлені. Однак, кому зараз легко? Та ми впораємося! Надалі так і захищатимемо підопічних, годуватимемо, лікуватимемо.. ну, і як завжди, – сказали раніше представники зоопарку.

Що зараз із хижаками у зоопарку в окупованій Василівці Запорізької області -Що зараз із хижаками у зоопарку в окупованій Василівці Запорізької області - фото: facebook.com/homezoo.center

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За їхніми словами, зараз реабілітаційний центр існує завдяки людям, які жертвують гроші на тварин. До кінця війни вхід до зоопарку безкоштовний і працює він щодня.

Нагадаємо, раніше ми писали, яка ситуація і в інших зоопарках Запорізької області, що знаходяться на тимчасово окупованій території. Також вказали, як можна допомогти зоопаркам, у тому числі HomeZoo у Василівці.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах