Що робити з повістками, які роздають окупанти у Мелітополі

Що робити з повістками, які роздають окупанти у Мелітополі.

Що робити з повістками, які роздають окупанти у Мелітополі.

Події
17 квiтня 2022 10:27

У тимчасово окупованому Мелітополі російські військові змушують чоловік призовного віку йти до військкомату і вступати до складу армії РФ. Що в такому разі робити мешканцям міста – розповіли у ЗОВА.

Як повідомив речник голови Запорізької ОВА Іван Ареф'єв у коментарі "Радіо Свобод", Мелітополь – тимчасово окуповане місто. Подібні примуси не є несподіваними, оскільки такі терористичні методи окупанти використали і на Донеччині у 2014-2015 роках.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Мелітополі легітимною може бути лише українська влада. Тому окупанти змушувати їх вступати до ладу російської армії не можуть:

- Тому радимо мелітопольчанам, якщо вони й отримують псевдоповістки від окупаційних адміністрацій, ігнорувати їх, – сказав Ареф'єв.

Нагадаємо, раніше ми писали, що окупанти в Мелітополі намагаються відновити навчальний процес, поставивши на посади вчителів та вихователів – прибиральниць та слюсарів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах