В окупованому Мелітополі в школах викладатимуть слюсарі та прибиральниці

В окупованому Мелітополі в школах викладатимуть слюсарі та прибиральниці.

В окупованому Мелітополі в школах викладатимуть слюсарі та прибиральниці. Фото: uanews.zp.ua

Події
14 квiтня 2022 18:38

У Мелітополі окупанти намагаються відновити навчальний процес, поставивши на посади вчителів та вихователів прибиральниць та слюсарів.

За словами мера Мелітополя Івана Федорова, у місті жоден із директорів шкіл або завідувачів дитячих садків не захотіли співпрацювати з окупантами.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Проте російські військові не здають свого напряму та призначають на посади вчителів та вихователів у школи та дитсадки Мелітополя всіх співробітників з промислово-економічного технікуму, у тому числі й прибиральниць із слюсарями. У коледжі колаборанатка-директриса Олена Шапурова співпрацює з російськими військовими та залякує батьків, студентів та співробітників.

Так, директриса промислово-економічного технікуму Олена Шапурова, наслідуючи терористичні методи окупантів, залякує батьків та учнів. Погрожує їм винятком. А освітян схиляє до співпраці. Їм вона обіцяє нарахування зарплати з 1 квітня.

- Я думаю навряд чи жителі Мелітополя довірять своїх дітей, щоб їх навчали сантехніки чи прибиральниці. Хоча це теж важливі професії, але ці люди до кінця не готові вчити наших дітей, - заявив Федоров.

Також раніше ми писали, що в тимчасово окупованому Мелітополі невідомі українські патріоти ліквідовують російських загарбників.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах