Путін планує провести примусову мобілізацію на окупованих територіях Запорізької області

Путін має намір провести примусову мобілізацію на окупованих територіях Запорізької області

Путін має намір провести примусову мобілізацію на окупованих територіях Запорізької області - фото ua.depositphotos.com

Події
20 квiтня 2022 13:59

На окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей Путін планує провести примусову мобілізацію.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки МО України. Псевдореферендуми, які намагаються проводити на окупованих територіях, роблять оголошення примусової "мобілізації". Після її проведення ФСБ РФ планує кинути незаконно "мобілізованих" українців у гарячі ділянки фронту, щоб штурмували позиції ЗСУ під контролем загороджувальних загонів (які їх не випускатимуть). Так Росія хоче знищити Україну руками українців.

Відомо, що для проведення "референдумів" завчасно збирають особисті дані мешканців тимчасово окупованих територій. Роблять це нібито для отримання гуманітарної допомоги або соціальних виплат, але за фактом це не так. У день "голосування" співробітники ФСБ заповнюватимуть бюлетені, користуючись отриманою інформацією, без згоди та фізичної присутності самих українців.

Нагадай, учора стало відомо, що у Розівці було проведено незаконний референдум про тимчасове приєднання до "ДНР". Як повідомив керівник Пологівського району Артур Крупський, місцевих жителів, переважно літніх людей та переселенців із Маріуполя, обманним шляхом зібрали до місцевої будівлі культури. Людям набрехали, що обговорюватимуться питання виплати пенсії та з'ясовуватимуть їхні соціально-побутові потреби. Але насправді ж людям озвучили про так званий меморандум за те, щоб провести вибори нового "мера", якогось "активу села", а потім і про звернення до так званої республіки «ДНР» про приєднання, «поки не буде захоплено Запоріжжя". Люди під дулом автоматів змушені були голосувати за незрозумілі речі, які перебувають за межами правового поля України.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах