Окупанти вкрали в Запорізькій області талони на паливо та продавали українцям

Окупанти вкрали у Запорізькій області талони на паливо та продавали українцям

Окупанти вкрали у Запорізькій області талони на паливо та продавали українцям - фото: freepik.com

Події
27 травня 2022 17:20

У Мелітополі представники окупантів вкрали талони на пальне, що належали комунальним підприємствам. Після цього вони продавали їх на підконтрольну Україні територію.

Як повідомили в Офісі Генпрокуратури, представники окупаційної адміністрації країни-агресора викрали картки та талони на пальне з комунальних підприємств та установ одного з окупованих міст Запорізької області. Після цього вони залучили колишнього працівника паливної компанії, щоб той реалізовував їх за певний відкат на підконтрольній Україні території.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Коли цей чоловік вкотре отримав під реалізацію карти та талони на пальне, а з ними намагався в'їхати до Запоріжжя, його викрили правоохоронці. Під час огляду його особистих речей виявили талони на загальну суму майже 3,5 мільйона гривень.

У результаті Запорізька окружна прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом розкрадання майна з комунальних підприємств. Слідство продовжується.

Окупанти вкрали в Запорізькій області талони на паливо та продавали українцям -Окупанти вкрали в Запорізькій області талони на паливо та продавали українцям - фото:zp.npu.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах