Окупант украв в українця PlayStation і потім написав йому, щоб дізнатися пароль

Окупант украв в українця PlayStation і потім написав йому, щоб дізнатися пароль

Окупант украв в українця PlayStation і потім написав йому, щоб дізнатися пароль - фото: eteknix.com

Події
29 травня 2022 18:23

У Маріуполі окупант украв в українця PlayStation 4, а потім написав йому, бо не зміг пограти в ігри.

Як розповів журналіст Анатолій Остапенко, росіянин написав на електронну пошту чоловікові з Маріуполя та попросив пароль від його облікового запису в PS4. Ігрову приставку напередодні в українця вкрали окупанти, а тепер, мабуть, не можуть нею скористатися, бо не знають пароль.

З листування видно, що окупант пише з безліччю помилок і нервує, що йому довго не відповідають. Ще й єхидно питає, чи не помер часом власник.

У результаті пароль йому, звичайно, не дали. Так що завантажити ігри на вкрадений PlayStation окупант не зможе.

У Маріуполі окупант украв в українця PlayStation 4, а потім написав йому, бо не зміг завантажити ігри -У Маріуполі окупант украв в українця PlayStation 4, а потім написав йому, бо не зміг завантажити ігри - фото: twitter.com/OstAnatoliy

Звичайно, пароль окупанту не дали -Звичайно, пароль окупанту не дали - фото: twitter.com/OstAnatoliy

Нагадаємо, у березні 2022 року Михайло Федоров повідомив, що Sony припинила роботу PlayStation Store в Росії, а також припиняє постачання консолей до РФ. Однак російський уряд відреагував на це і легалізував паралельний імпорт на деякі зарубіжні товари, які потрібні. Якщо раніше в країні не можна було продавати їх без дозволу правовласника, тепер це обмеження зняли. Серед цих товарів і PlayStation.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах