Обстріли Василівки: одна людина загинула, пошкоджено очисні споруди

Обстріли Василівки: одна людина загинула, пошкоджено очисні споруди -

Обстріли Василівки: одна людина загинула, пошкоджено очисні споруди - фото: wikiwand.com

Події
16 квiтня 2022 11:32

Окупанти обстріляли Василівку – місто за 50 кілометрів від Запоріжжя. Одна людина загинула, п'ятеро – отримали поранення.

Як повідомили у Силах оборони Запорізького краю, Василівку обстріляли з артилерії. Постраждали кілька будинків у центрі міста, приватний сектор, магазин та депо на залізничній станції "Таврійськ".

Внаслідок обстрілу загинула одна людина. Ще п'ятеро – отримали поранення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також через обстріл окупантами пошкоджено очисні споруди. Зруйновано адміністративну будівлю, в якій була лабораторія. Вціліли основні споруди та обладнання для очищення стоків. Але зараз залишається проблема із електропостачанням на насосній станції.

Через обстріл у Василівському районі, які були минулої доби, без електропостачання залишилися чотири населені пункти. Там мешкає близько тисячі сімей. Через активні бойові дії, аварійно-відновлювальні роботи поки що неможливі, повідомили в ЗОВА.

У Силах оборони Запорізького краю кажуть, що обстріл Василівки роблять для телевізійної картинки та дискредитації ЗС України. Рашисти хочуть збрехати, що обстріляли українське місто наші військові. Вони вже привезли своїх прокремлівських "журналістів", щоби створювати брехливі медіаматеріали.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах