Мера Мелітополя звільнили з полону окупантів – йому вже зателефонував Зеленський

Мера Мелітополя звільнили з полону окупантів - йому вже зателефонував Зеленський

Мера Мелітополя звільнили з полону окупантів - йому вже зателефонував Зеленський - фото: facebook.com/IvanFedorovMelitopol

Події
16 березня 2022 20:08

Мера Мелітополя Івана Федорова витягли з полону окупантів. Він уже у безпеці.

З Іваном Федоровим телефоном зв'язався Володимир Зеленський. Мер сказав, що тепер йому значно краще, і він вдячний, що його не покинули. На це президент відповів, що "своїх ми не кидаємо".

Зеленський та Федоров домовилися, що у мера буде один день на відновлення і потім його чекають на роботі:

– Два дні ми тобі не обіцяємо, Вань. Ти молодий хлопець, за один день відновишся... Ми дуже щасливі, що тебе забрали. Не вдається поки всіх забрати... блокують вони, безсовісні, – сказав Зеленський.

Тож уже 18 березня Іван Федоров може розпочати свої обов'язки мера українського міста – Мелітополь.

Оновлено:

Івана Федорова вдалося звільнити з полону, обмінявши на дев'ять російських солдатів-строковиків 2002-2003 років народження. Він уже звернувся до людей.

Нагадаємо, 11 березня російські окупанти викрали мера Мелітополя Івана Федорова, який відмовився співпрацювати із ворогом. 10 людей прийшли за ним, надягли мішок на голову і повели. Після цього на сайті "прокуратури ЛНР" написали, що Федорову інкримінували дві статті – сприяння терористичній діяльності та фінансування тероризму, а також організацію злочинної спільноти.

Мешканці Мелітополя протестували проти того, що трапилося. Тисячі людей приходили до райадміністрації із вимогою звільнити мера.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах