Окупанти повідомили причину викрадення мера Мелітополя

Окупанти повідомили причину викрадення мера Мелітополя

Окупанти повідомили причину викрадення мера Мелітополя - фото: facebook.com/IvanFedorovMelitopol

Події
12 березня 2022 09:39

Окупанти розповіли, що мера Мелітополя Івана Федорова затримали тому, що його "звинувачують у пособництві "Правому сектору"".

Як повідомили у "прокуратурі ЛНР", Федорову інкримінували дві статті – сприяння терористичній діяльності та фінансування тероризму, а також організації злочинної спільноти.

Володимир Зеленський назвав викрадення мера Мелітополя злочином не лише проти конкретної людини та країни, а й проти загалом демократії, адже в Україні владу обирає народ, у нас демократичний світ. За словами президента, вороги тимчасово окупували Мелітополь, але населення не підкоряється. Тому вони вирішили впливати на ситуацію через тиск на мерів або викрадення. Зеленський у відеозверненні сказав, що дії росії перетворюються на "аналог терористів ІДІЛ", з якими неможливо вести переговори. Він пообіцяв обговорити це питання з "міжнародними посередниками, які спілкуються із москвою".

Тим часом у Мелітополі сьогодні вийшли понад 2000 людей. Вони підійшли до захопленої будівлі Мелітопольської райдержадміністрації із вимогою звільнити мера міста Івана Федорова.

Нагадаємо, вчора окупанти одягли на мера мішок та вивели з будівлі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах