Людей небагато, але кукурудзу продають: що відбувається на пляжах у Кирилівці (відео)

Декілька людей засмагають, кукурудзу продають: що відбувається на пляжах у Кирилівці

Декілька людей засмагають, кукурудзу продають: що відбувається на пляжах у Кирилівці - фото: instagram.com/love.kirillovka/

Події
15 червня 2022 09:52

Кирилівка знаходиться в окупації та курортників у селищі майже немає. Але на пляжах все одно можна зустріти людей, які лежать і загоряють під крики: "кукурудза!".

Як розповів місцевий житель у прямому ефірі в Інстаграмі, він знайшов місце на пляжі, де ловить інтернет. Щоправда, як з'ясувалося, лише з російської сім-картки. У цьому місці й зібралося кілька людей, які вийшли позагорати. У тому числі й дітки.

Загалом людей на пляжах небагато, але вони є. Місцеві називають цей сезон "затяжним травнем":

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Улюблена Кирилівка (@love.kirillovka)

Здивуванням стало те, що незважаючи на окупацію, пляжами продовжують ходити торговці. Наприклад, місцевий чоловік побачив дівчину, яка продала ціле відро кукурудзи. За один качан просять 35 гривень.

Щодо моря, то воно вже тепле. За словами місцевих, біля берега багато водоростей, оскільки був шторм. А трохи глибше вода чиста.

Медуз, за словами чоловіка, у Кирилівці ще немає. Але як стало відомо Vgorode, у Бердянську "біологічна зброя" в Азовське море вже повернулася.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Улюблена Кирилівка (@love.kirillovka)

Нагадаємо, цього року через повномасштабне вторгнення окупаційних військ у Запорізькій області не буде курортного сезону. Їхати в Кирилівку, Приморськ, Бердянськ та інші курортні міста та селища поки що небезпечно.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах