Яка ситуація у Запорізькій області на 27 червня

Яка ситуація у Запорізькій області на 27 червня

Яка ситуація у Запорізькій області на 27 червня - фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Події
27 червня 2022 09:53

Почалася 124 доба повномасштабної збройної агресії РФ проти України. Яка ситуація у Запорізькій області на 27 червня – розповіли у ОВА.

Ситуація на Запорізькому напрямку суттєво за добу не змінилася. Основні зусилля окупанти зосереджують утримання рубежів. За добу ворог 45 разів обстріляв позиції українських військових, використовуючи реактивну та ствольну артилерію.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З тимчасово окупованих територій за добу вдалося евакуювати 690 людей. Серед них 163 – діти.

Відомо, що окупанти рекомендують своєму особовому складу суворо дотримуватись деяких правил. Їм заборонили розміщувати фото, а також рекомендують шифрувати номери телефонів, змінюючи одну із цифр на певну кількість одиниць. Також їм заборонено користуватись меседжерами, а у розмовах бути максимально стриманими.

Ще керівництво заборонило особовому складу брати їжу у місцевого населення, називати своє справжнє ім'я та закривати особу від камер спостереження.

- Далі мовою оригіналу це звучить так: "Якщо ви облажалися, то постарайтеся, щоб не залишалося свідків з-поміж місцевих", - сказали в ЗОВА.

За даними обладміністрації, окупанти намагаються не потрапляти в об'єктиви камер відеоспостереження і намагаються позбавлятися свідків своїх злочинних дій.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах