Більшість депутатів у Енергодарі склали свої повноваження

Більшість депутатів у Енергодарі склали свої повноваження

Більшість депутатів у Енергодарі склали свої повноваження - фото: t.me/orlovdmytroEn

Події
24 березня 2022 16:19

В Енергодарі більшість депутатів міськради склали свої повноваження. 23-24 березня вони написали заяви.

Як повідомив мер Енергодара Дмитро Орлов, йдеться про депутатів від політичних партій "Європейська солідарність", "За Майбутнє", "Нова політика" та частина депутатів від колишньої партії ОПЗЖ.

- Це непросте, але виважене рішення депутати різних фракцій пояснюють неможливістю сумлінно та ефективно у рамках чинного законодавства України виконувати свої обов'язки. Саме за таких умов вони поставлені зараз через місяць з початку війни, – написав Орлов.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, депутати кожен особисто ухвалив таке рішення, щоб не допустити використання їхніх голосів із примусу для створення будь-яких незаконних "народних республік" на території міста Енергодару під керуванням країни-агресора. Як казав мер, саме така тенденція з боку окупантів простежується у місті останніми днями.

При цьому всі депутати, які склали свої повноваження, надалі продовжуватимуть займатися громадською роботою та займатися потребами громадян, які проживають на їхніх округах та за їх межами.

Щодо фінансування захищених статей видатків (заробітна плата працівникам комунальних підприємств та бюджетної сфери, комунальні послуги), то воно й надалі здійснюватиметься при роботі Державного казначейства України.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах