У Запоріжжі запрацювали 18 дитсадків: скільки дітей туди ходять

У Запоріжжі запрацювали 18 дитсадків: скільки дітей туди ходить.

У Запоріжжі запрацювали 18 дитсадків: скільки дітей туди ходить. Фото: zoda.gov.ua

Події
24 серпня 13:30

У Запоріжжі вже майже місяць, як 18 комунальних дитячих садків відновили свою роботу. Діти, за письмової згоди батьків, можуть перебувати в садочках по три години на день. Стало відомо, скільки дітей ходять до дитсадку №75.

Один з закладів дошкільної освіти, що відновив роботу – дитячий садок №75 "Сонечки". Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В рамках капітального ремонту в укритті садочка застелили лінолеумом, вирівняли та пофарбували стіни, замінили двері, встановили сучасну припливно-витяжну вентиляцію. Також замінили електропроводку та обладнали кімнату гігієни новою сантехнікою.

В укритті є все необхідне для безпечного перебування дітей: два виходи, запаси питної та технічної води, енергонезалежні лампи, два генератори, аптечки, вогнегасники. Нині до дитсадка окрім 15 своїх вихованців, приходять 45 дітей з двох сусідніх дошкільних закладів, де немає укриття. А з нового навчального року до них приєднаються ще 30 дітлахів ще з одного дитячого садочка.

Діти відвідуватимуть садок у дві зміни. Тут малеча навчається впродовж трьох годин двічі на тиждень. Для цього в укритті були облаштовані три кімнати. Також є окрема кімната для надання медичної допомоги, де постійно перебуває медпрацівник. 

За словами директорки закладу дошкільної освіти №75 Світлани Мирошник, 70% батьків погодились, щоб їхні діти відвідували дошкільний заклад в очному форматі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах