У Запоріжжі допускають можливість припинення роботи "Муніципальної варти"

У Запоріжжі допускають можливість припинення роботи "Муніципальної варти".

У Запоріжжі допускають можливість припинення роботи "Муніципальної варти". Фото: t.me/kurtievofficial

Події
08 серпня 11:10

У Запорізьккій міській раді планують в кінці року оцінити реальну ефективність роботи комунального підприємства "Муніципальна варта", на створення якої в минулому році виділили 10 мільйонів гривень.

- Якщо ми до кінця цього року не побачимо коефіцієнт корисної дії від них, то постає питання про доцільність цього підприємства. Крім коштів на створення, зарплати, були придбані для них автомобілі, форма. Там пройшли кадрово-організаційні процеси, - про це під час прессконференції секретаря Запорізької міськради розповіла Регіни Харченко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За її словами, кожне комунальне підприємство на сьогодні дотаційне, тому що воно так чи інакше має соціальну функцію. В місті величезний розмір заборгованості населення перед "Водоканалом", "Міськими тепловими мережами", бо люди просто не платять за комунальні послуги.

- Щодо "Муніципаьної варти", ймовірно, вона також дотаційна. Моя позиція обговорена з заступником, який керує цей напрямок, - додала Харченко.

Зазначимо, що КП "Муніципальна варта" отримала ліцензію на надання послуг з охорони. Передбачалось, що мунвартівці зможуть охороняти адміністративні будівлі виконавчих органів влади, но цього так і не сталося. В соцмережах мунвартівці вихваляються тим, що працюють над запобіганням стихійній торгівлі, палінню у заборонених місцях і слідкують за порушенням громадського порядку.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах