У бік Запорізької області їде велика колона ворожої техніки

Зафіксували високу активність пересування ворожої техніки у бік Запоріжжя.

Зафіксували високу активність пересування ворожої техніки у бік Запоріжжя. Фото: t.me/andriyshTime

Події
29 липня 11:18

У тимчасово захопленому армією РФ Маріуполі зафіксували стрімке зростання активності пересування ворожої військової техніки в бік Запоріжжя.

На вихідних стрімко зросла активність пересування техніки в бік Запорізької області. Про це повідомляє радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

-  Переважно - гусенична техніка вночі з зупинкою на відстій в районі Мангушу та/або в районі Нікольського, - написав Андрющенко.

Він зазначив, що помічено нове додаткове тактичне маркування військової техніки ворогом.

Радник мера уточнив, що використовується разом з маркуванням трикутник в трикутнику на техніці та паливозаправниках в бік Бердянська.

Зафіксували високу активність пересування ворожої техніки у бік Запоріжжя.Зафіксували високу активність пересування ворожої техніки у бік Запоріжжя. Фото: t.me/andriyshTime

Зафіксували високу активність пересування ворожої техніки у бік Запоріжжя.Зафіксували високу активність пересування ворожої техніки у бік Запоріжжя. Фото: t.me/andriyshTime

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах