Нічого собі: у Запоріжжі почали демонтувати потворні вивіски "Демоса" (відео)

Нічого собі: у Запоріжжі почали демонтувати потворні вивіски "Демоса".

Нічого собі: у Запоріжжі почали демонтувати потворні вивіски "Демоса". Фото: facebook.com/blagoustr

Події
02 липня 13:05

Багато запорожців довгі роки чекали на те, щоб навпроти торговельного центру "Україна" зняли потворні вивіски "Демоса", які рясніють сотнями тисяч ліхтариків. І ось сталося, незабаром будинок повинні очистити від цієї зовнішньої реклами та "закладу".

Так, як Vgorode повідомила читачка, сьогодні, 2 липня, у Запоріжжі почали демонтувати незаконно розміщення рекламних конструкцій по вулиці Лермонтава, 10 (прямо навпроти ТЦ "Україна" з входу "Сільпо").

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Варто зазначити, що довгий час запорожці скаржилися на яскраву ілюмінацію, рекламні щити, які закривають половину будинку в центрі міста.

Ще у квітні 2021 року інспекція розпочала роботу над документами та організацією оформлення матеріалів для ухвалення відповідного рішення, яке дозволить привести фасад будинку у належний стан.

Раніше ми також писали, що в січні 2020 року двом членам фінансової піраміди "Демос" обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою в Києві. Банда шахраїв працювала у Запоріжжі більше 10 років і весь час залишалася безкарною. За цей час вони обдурили городян більше, ніж на 100 мільйонів гривень. Брали у людей гроші під відсотки і не повертали їх, не платили податки, скуповували крадене, тощо.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах