У Запоріжжі восьмеро людей отруїлися суші, серед них одна дитина

У Запоріжжі змінили час продажу алкогольних напоїв.

У Запоріжжі змінили час продажу алкогольних напоїв. Фото: pixabay.com

Події
25 червня 14:54

У Запоріжжі восьмеро людей, серед яких одна дитина, отруїлися після вживання суші в одному з місцевих закладів. Після інциденту кафе закрили.

Як повідомляє "Запорізький обласний центр контролю та профілактики хвороб", в усіх постраждалих, зокрема у дитини, виявили гостру кишкову інфекцію.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З’ясувалося, що перед отруєнням вони споживали суші, виготовлені в одному з місцевих кафе. Інцидент мав місце з 22 травня по 8 червня.

Наразі заклад харчування закритий. Ймовірно, фактором спалаху інфекції стало те, що персонал закладу працював без результатів медичних оглядів, включаючи лабораторні дослідження.

Варто зазначити, що гостра кишкова інфекція найчастіше потрапляє в організм із зараженою їжею чи водою. Збудники інфекцій перебувають у сирій та погано термічно обробленій їжі тваринного походження (м'ясо, яйця, непастеризоване (сире) молоко, морепродукти), немитих фруктах та овочах.

Якщо з'явились перші ознаки кишкового захворювання (підвищення температури тіла, інтоксикація, блювання, біль у животі, рідкі випорожнення) необхідно терміново звернутись до найближчої лікарні. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах