У Запоріжжі заборонили відпочивати на воді: подробиці

У Запоріжжі заборонили відпочивати на воді: подробиці.

У Запоріжжі заборонили відпочивати на воді: подробиці. Фото: Inform.zp.ua

Події
15 червня 17:43

У Запоріжжі заборонили відпочивати на березі Дніпра та плавати на воді малими човнами.

Фахівці з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міськради зазначили, що відвідування місць масового відпочинку на водних об'єктах та виходи в акваторію річки Дніпро на маломірних суднах заборонено. Пов’язано це з постійною загрозою ракетних обстрілів. Про це повідомили на сайті Запорізької міськради.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначається, що до місць масового відпочинку належать земельні ділянки з прилеглим водним простором, призначені для організованого відпочинку населення на прибережних захисних смугах, водних об’єктах або островах, та водні об’єкти, на яких розташовані засоби розваг і атракціони.

- Відвідування місць масового відпочинку на водних об’єктах міста Запоріжжя - заборонено. Також заборонені виходи в акваторію річки Дніпро на маломірних суднах – надувних, моторних, вітрильних човнах, байдарках каяках тощо, - зазначила головний спеціаліст сектору загальної організаційної кадрової роботи управління з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міськради Марія Бокова.

Разом з тим фахівці системно проводять дослідження якості води та піску на пляжах міста.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах