У ТЦК прокоментували відео в TikTok, на яких блогер підходив до військовослужбовців в Запоріжжі

Блогер підходив до військовослужбовців в Запоріжжі.

Блогер підходив до військовослужбовців в Запоріжжі. Фото: facebook.com/ZaporizkiyOblTCKtaSP

Події
22 квiтня 15:46

Останніми днями в Тік-Ток завірусилися відео, де чоловік, який називає себе колишнім поліцейським, підходить до працівників ТЦК та СП в Запоріжжі та ставить їм питання. Подекуди він також намагається начебто "допомогти" тим, з ким розмовляють військовослужбовці.

Один з роликів прокоментували в Запорізькому обласному ТЦК та СП. За їй інформацією, невідома людина у спортивному костюмі намагалася провокувати військовослужбовців ТЦК та СП, а потім брала постановочний "коментар" у людини в інвалідному візочку.

- У цьому випадку громадянин сам звернувся до військовослужбовців та явно намагався їх провокувати. Спроба була невдалою, але підготовлена "пересічна людина" дала потрібний для ворожого наративу заготовлений коментар. Зауважимо, що цей громадянин ретельно готувався до провокації – звертався до військовослужбовців, тримаючи у руках мікрофон, а ще одна людина знімала спробу на відео, – написали представники ТЦК та СП.

За їх словами, заява у відповідні державні органи вже готується. А людей просять не реагувати на інформаційні атаки ворога. 

Зазначимо, що відеоролик, про який йдеться, блогер вже видалив.

Скриншоти з відео.Скриншоти з відео. фото: facebook.com/ZaporizkiyOblTCKtaSP
Скриншоти з відео.Скриншоти з відео. фото: facebook.com/ZaporizkiyOblTCKtaSP
Скриншоти з відео.Скриншоти з відео. фото: facebook.com/ZaporizkiyOblTCKtaSP

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах